Här finns vi

– Just nu från 450:-, klicka här. Här finns vi för er som är intresserad av både mattvätt eller att tvätta möbler!

 

Malmö – Göteborg – Helsingborg – Kristianstad

Ängelholm, Klippan, Helsingborg, Båstad, Malmö, Bjuv, Lund, Landskrona, Kristianstad, Ängelholm, Hässleholm, Perstorp, Hörby, Höör, Eslöv, Löddeköpinge, Höganäs, Staffanstorp, Åstorp, Bjuv, Vellinge, Örkelljunga, Falkenberg, Förslöv, Laholm, Ljungby, Varberg, Halmstad, Simrishamn, Ystad,

– P. Mattvätt och Möbeltvätt erbjuder tjänster från mattvätt till att tvätta möbler med hjälp av ny nanoteknik. Vi garanterar och försäkrar er med 100% nöjdhetsgaranti.

# Möbeltvätt

 

Vi har arbetat med möbler och mattor under en längre tid, men 2008 bestämde vi oss för att starta vår hemkörnings-service efter att ha märkt av behovet från våra kunder. Med vår nya service för att, till exempel tvätta möbler , kan vi underlätta och kan på så sätt erbjuda alla ett renare, fläck-friare och fräschare hem.

Vårt koncept är enkelt. Slipp köra era tunga mattor och möbler till olika tvättar. Spara pengar och tid, och lägg tiden på viktigare saker. Få ett rent och fräscht hem. Tvätta möblerna för att både trivas i dem igen, och för att få dem att hålla längre. Efter ett telefonsamtal med oss så ordnar vi resten.

För att möta kunden är vi flexibla och arbetar även under kvällar och helger. Vi bokar en tid som passar Er!.. Fortsätt läs här!

P. Mattvätt och Möbeltvätt – Tvätta möbler och mattor på bästa möjliga sätt.

Ängelholm, Göteborg, Helsingborg, Lund, Landskrona Malmö – Limhamn m.f. Hela Skåne.